Hjemmeside

 

Vil du være unik?

Din hjemmeside er som et stort butiksvindue; du skal friste de besøgende til også at handle med dig. Derfor hjælper det ikke på oplevelsen, hvis hjemmesiden ikke er brugervenlig, nem at finde eller til at forstå. Når du vælger Skævt som samarbejdspartner, får du altid en helt unik hjemmeside, som præcis passer til dine kunders behov.

Uden strategi ingen succes

Inden arbejdet kan gå i gang, udarbejder vi sammen en strategi for, hvordan din hjemmeside skal se ud og vedligeholdes i fremtiden. Her er fokus på funktionalitet, løbende udskiftning af indhold og den måde, du kommunikerer på. Strategien hjælper dig også med at måle på din succes og finde ud af, hvor der måske skal sættes ekstra ind, for at fange dine kunders opmærksomhed.

Hos Skævt får du aldrig en standardløsning. Vi designer hver enkelt hjemmeside fra bunden, på den måde kan vi nemlig opfylde netop dine behov og sørge for, at du har en rød tråd gennem hele din kommunikation. Det er din identitet, vi skal have frem, og det får du bedst med en unik løsning.