Bureauet

Vi er det lille dynamiske og effektive bureau, som designer hjemmesider, apps og digital markedsføring til sociale platforme. Vi har altid fokus på kvalitet, og på vores kunders specifikke behov.

Passionen er
drivkraften.

Vi engagerer os i vores kunders problemstillinger og arbejder målrettet for at designe den skæve og optimale løsning.

Vi følger de nyeste trends inden for design og teknologier, som vi tænker ind i kundens løsninger. Vores høje kvalitet og alsidige kompetencer giver os en god indsigt og forståelse for vores kundeportefølje, hvor ikke to kunder er ens.

Vores passion for design er vores drivkraft, og vi arbejder målrettet og effektivt på at levere den rigtige løsning til kunden. For os er det nemlig ikke nok at lave en flot film, app eller hjemmeside, hvis ikke produktet får den ønskede effekt.

Når du vælger Skævt, får du en kvalitetsorienteret og strategisk samarbejdspartner, som forstår din virksomhed.

Et netværksbureau
med stærke bånd.

Vi tror på netværk. Vi har etableret et tæt samarbejde med andre partnere, som vi indgår i samarbejde med afhængig af opgavens størrelse og kompleksitet.

 • HJEMMESIDER & APPS

  Design og udvikling af hjemmesider og apps er blandt vores spidskompetencer.
  Vi har stor erfaring med at designe forskellige udtryk og applikationer til digitale platforme, da vores kundeportefølje indeholder mange forskellige typer af kunder både inden for B2B- og B2C-segmentet.

 • GRAFISK DESIGN

  Vi arbejder ikke kun med det digitale design, men vi designer også mange forskelligartede grafiske løsninger til de trykte medier som brochurer, flyers, posters m.m.

 • FILM & BILLEDER

  En film eller et billede er ofte en effektiv måde til at formidle komplekse budskaber og løsninger. At visualisere sin virksomhed eller sit budskab igennem billeder og film er med til at skabe et unikt udtryk for virksomheden

 • ONLINE MARKEDSFØRING

  Vi rådgiver og eksekverer på både de sociale medier og på Google.

 • KOMMUNIKATION

  Vi udvikler de strategiske budskaber og formulerer den målrettede tekst. Vi skriver tekster til websites, nyhedsbreve, referencecases og kampagner til de digitale platforme og trykte medier.

Besøg os på Blegbanken.

Besøg os i vores hyggelige og stemningsfyldte lokaler i det gamle Sct. Maria Hospital på Blegbanken 3 i Vejle. Vi er altid klar til en uformel snak og en kop kaffe.