Markedsføring af jeres efterskole.

De unges adfærd skifter, og nye ting fanger deres opmærksomhed. Digitalisering og sociale medier har fået en kæmpe indflydelse i livet, men også i undervisningen.

Hverdagen og skolelivet er blevet mere digitalt, så synlighed på de sociale medier og digitale platforme er afgørende.

Vi kan hjælpe jeres skole med:

  • At få en bedre kønsfordeling
  • At øge elevtallet
  • At fastholde de unges interesse gennem hele forløbet
  • At holde fokus på de kommende årgange
Vi tilbyder

Hjemmeside

Efterskolens hjemmeside er basen for al kommunikation og er vigtig for både de unge og forældre. Hjemmesiden skal være brugervenlig og indeholde alle nødvendige og relevante informationer – det er her de kan orientere sig om studieretninger, valgfag, ture og meget mere. Vi hjælper med at designe et stærkt visuelt udtryk, der tydeliggøre skolens særpræg og DNA.

Film & Foto

Korte og inspirerende film med elever, lærere, om skolen etc. på YouTube er en god indgang til at fange de unges opmærksomhed, da de fleste unge er på YouTube dagligt. Autentiske billeder i høj kvalitet, der fanger glade elever i deres dagligdag, har også stor betydning. Vi hjælper med at fastlægge en foto-linje, som understøtter den visuelle identitet og fanger skolens DNA.

Kommunikation

Det er vigtigt at kommunikere i et let og levende sprog til de unge og forældre. Vi hjælper med at kommunikere de relevante budskaber kort og præcist med små tekstblokke, der vækker interesse og nysgerrighed. Det kan være tekst til hjemmesiden, elevfortællinger, citater fra lærere og forældre, nyhedsbreve, program til camps og aktiviteter, den sjove historie mm.

Grafisk design.

Det visuelle udtryk bør give et stærkt førstehåndsudtryk. Vi hjælper med at designe skolens visuelle identitet og sikrer den grafiske sammenhæng på alle platforme, brochurer, posters, programmer, sportstøj mm. Vi udarbejder gerne en designguide for de forskellige marketingelementer.

Google

Vi hjælper med support og med at fange de unge og forældrenes opmærksomhed via annoncering på internettet i Googles søgefunktion, så jeres efterskole ligger højt på søgeresultaterne - og helst foran de andre efterskoler. Det kan gøres med interesse-specifikke annoncer, så efterskolen dukker op i søgeresultatet, når de unge søger efter diverse linjefag og interesser.

Sociale medier

Vi rådgiver i håndtering af skolens aktiviteter på sociale medier og hjælper skolen med at være synlig. Vi hjælper også med annoncering på de sociale medier.
Martin Holm
Kreativ direktør
"Vi sætter en ære i at hjælpe efterskoler med at synliggøre deres identitet og DNA – og altid med fokus på at udvikle de unge og ruste dem til det uddannelsesforløb, der venter dem på den anden side."